Du er på: newsweb.no
newsweb.no
Utsteder
Utst.ID
Instrument
Kategori
Fra dato
Til dato
Velg marked
Vis kun aktive utstedere Info...
  Nullstill...
MeldingsID: 442106
Dato/tid 09.01.2018 13:00
Utsteder OBOS Forretningsbygg AS
UtstederID OBFB
Instrument
Marked ABM
Kategori IKKE-INFORMASJONSPLIKTIGE PRESSEMELDINGER
Informasjonspliktig Nei
Vedlegg
Tittel OBOS Forretningsbygg AS selger OBOS Eiendomsdrift AS
Tekst
Coor Service Management AS kjøper OBOS Eiendomsdrift AS, et datterselskap i OBOS-konsernet.
 
OBOS har i dag signert en avtale om å selge OBOS Eiendomsdrift AS. Overtakelsen vil skje torsdag 1. februar. Salget av OBOS Eiendomsdrift er en strategisk beslutning og vil gi kundene et godt og optimalisert spekter av tjenester, og bedre utnyttelse av teknologiske og digitale løsninger.
 
OBOS Eiendomsdrift har 45 ansatte og tilbyr et bredt spekter av vaktmester- og driftstjenester. Selskapet omsetter for ca. 70 millioner kroner i året og drifter blant annet alle OBOS' eiendommer. Det er inngått en langsiktig samarbeidsavtale hvor Coor skal fortsette å levere og utvikle tjenestene.

Coor er et av Nordens største selskaper innen Facility Management og tilbyr en rekke servicetjenester, som renhold og kantinedrift, i tillegg til eiendomsdrift. Coor overtar både spisskompetanse og kundeportefølje fra OBOS Eiendomsdrift, noe som vil styrke Coor sin posisjon innenfor eiendomsdriftssegmentet ytterligere.

- For OBOS er hensynet til kundene viktigst. Det skjer for tiden en rivende utvikling innenfor driftstjenester på eiendom med bruk av moderne teknologi for å levere bedre tjenester. OBOS har etter en grundig vurdering funnet det hensiktsmessig å overlate stafettpinnen på driftssiden til nye eiere som er bedre i stand til å levere framtidens driftstjenester til OBOS og våre kunder. Vi er overbevist om at Coor er den beste eieren OBOS eiendomsdrift kan få, og at de ansatte vil bli ivaretatt på en god måte, sier konsernsjef i OBOS Daniel Kjørberg Siraj.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Daniel Kjørberg Siraj, Konsernsjef OBOS, tlf. 91 38 27 77, daniel.kjorberg.siraj@obos.no

Les om ansvar og rettigheter.