Du er på: newsweb.no
newsweb.no
Utsteder
Utst.ID
Instrument
Kategori
Fra dato
Til dato
Velg marked
Vis kun aktive utstedere Info...
  Nullstill...
MeldingsID: 440701
Dato/tid 13.12.2017 18:34
Utsteder Veidekke ASA
UtstederID VEI
Instrument
Marked OB
Kategori IKKE-INFORMASJONSPLIKTIGE PRESSEMELDINGER
Informasjonspliktig Nei
Vedlegg
Tittel Veidekke utvider Nasjonalbiblioteket i Mo i Rana
Tekst
Veidekke Entreprenør AS har skrevet kontrakt med Statsbygg om utbygging av et nytt sikringsmagasin og et nytt digitalt arkivmagasin, infrastrukturutvikling og nødvendig tilrettelegging for en et nytt byggetrinn i fjell. Kontrakten er en totalentreprise på 400 millioner ekskl. mva.

Arkivmagasinet vil være dimensjonert for 65 000 hyllemeter, inkludert inntil 12 000 hyllemeter helsearkiv som skal bevares i originalformat etter digitalisering. Arkivmagasinet vil i likhet med sikringsmagasinet bestå av en lagerhall i fjell, innredet med automatiserte lagerløsninger. Løsningen vil ha høy lagringstetthet og god logistikk. I tillegg skal Veidekke sprenge ut en ny fjellhall forberedt for enda et nytt fremtidig byggetrinn nummer tre.

- For Veidekke er dette en viktig kontrakt. Her skal flere av våre enheter samarbeide tett, noe vi har bred erfaring med i fra byggingen av andre komplekse fjellanlegg. Dette prosjektet utnytter vår sammensatte kompetanse på tunnel og bygg, så nå gleder vi oss til å komme i gang med byggearbeidene, sier prosjektsjef Stein Håvard Bjøru i Veidekke Entreprenør. 

For mer informasjon kontakt:
Prosjektsjef Stein Håvard Bjøru i Veidekke, tlf 950 20 560, stein.bjoru@veidekke.no 
Prosjektleder Kjell Roar Nordvik i Veidekke, tlf 982 10 003, kjell.roar.nordvik@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no 
Prosjektleder Vibeke Norum i Statsbygg, tlf 90 22 47 68, vi.no@statsbygg.no 

Abonner på meldinger fra Veidekke
http://veidekke.com/no/borsmeldinger/abonner-pa-meldinger/

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner, og om lag halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Les om ansvar og rettigheter.